Ons team

Mirjam van der Vegt –  auteur, stiltetrainer en retraitebegeleider.
Zij biedt al jarenlang individuele stiltetrainingen en retraites met impact. Als ervaringsdeskundige van een burn-out leerde ze op te staan na de struikeling – vallen en opstaan hoort erbij. Van haar boeken werden al meer dan 70.000 exemplaren verkocht – terwijl artsen haar zeiden dat ze nooit meer een boek zou schrijven. Zeg nooit nooit.   
Haar leefregel: Ik leer mijn leven lang en mag onaf zijn. 

Sjoerd Stellingwerf  –  dichter en oud-herder.
Hij raakte ooit burn-out op de heide en leerde leven middenin de modder van zijn leven. Verandering komt vanuit diepe acceptatie, zo leerde hij. Jezus van Nazareth is voor hem daarin een ankerpunt. Sjoerd schreef veel over zijn proces en wandelt regelmatig met mensen op.
Zijn leefregel: Ga maar, besta maar, adem en ben.

Bianca den Daas –  masseuse.
Zij zet haar handen in om heling en zegen te brengen en werkt ook mee in de retraites en overige trainingen. Ze heeft veel levensbagage en weet wat het is om te struikelen, maar ook om weer op te staan. Met grote compassie zet zij zich in voor mensen. Haar diepe overtuiging: God laat alle dingen meewerken ten goede (Romeinen 8).
Haar leefregel: My past becomes my passion.

Een aantal praktische ondersteuners.
Dit zijn een aantal vrouwen op de achtergrond. Echte dieners die ervan houden om mensen een thuis te bieden. Zorgzaamheid en aandacht zijn hun sleutelwoorden. De stilte met God was en is voor hen een heilzame ervaring. Achter de schermen delen onze teamleden hier graag van uit. Je hebt contact met hen rondom praktische zaken. Met wie je het meest contact zult hebben is Francisca. Haar leefregel: Rust, stilte en vrijheid helpen je te ontdekken wie je bent.

Jannie Mabelis – coördinator gebedswerk.
Zij gaat graag met mensen de stilte in, om dichtbij God te zijn en van Hem te ontvangen. Ze heeft onder andere ervaring bij het gebedswerk van Aglow.  In de stormen van haar leven probeert zij steeds het ‘oog’ van de storm te vinden. De plek waar rust is. De plek waar zij mag ‘zijn’ en niks meer moet.
Haar leefregel: Stilstand brengt helderheid.

Reyald Bogerd – technische ondersteuning. 
Hij staat achter de camera, monteert alle video’s en je hoort zijn stem bij de lectio divina’s. Reyald is een bevlogen mens die houdt van hartcontact.
Zijn leefregel: Het leven is niet geven en nemen maar geven en ontvangen.