Contact & info

Informatie over de inhoud van de  training
Wanneer je vragen hebt over de inhoud van de training en de prjizen, vind je deze informatie in het factsheet. Je kunt deze pdf ook gebruiken voor je werkgever, wanneer je de training wilt volgen van je opleidings-, reintegratie- of andersoortig budget.

Vraag en antwoordformulier
Overige vragen worden beantwoord in het vraag- en antwoord formulier. Staat jouw vraag hier niet in, stuur ons dan een bericht via het contactformulier hiernaast, wij beantwoorden jouw vraag graag.

Gebedsteam
De gebeden die je indient, komen anoniem binnen bij ons gebedsteam. We leggen jouw gebeden in het licht en schenken er aandacht aan tijdens onze vieringen. Desgewenst kun je zelf je naam onder het gebed zetten, maar wij zullen niet op jouw gebeden terugkomen bij jouzelf. We zullen er vertrouwelijk mee omgaan.

Inschrijven voor de offline momenten  
De offline momenten zijn gepland op vaste dagen. Je hebt zelf de verantwoordelijkheid om je hiervoor in te schrijven. Net als voor de training geldt dat de offline momenten tot 18 maanden na aanschaf van de training beschikbaar zijn. Geef jouw beschikbaarheid via het contactformulier hiernaast aan ons door en vermeld duidelijk je naam. Schrijf de data zelf ook in je agenda. Wij sturen je uiterlijk twee weken van tevoren alle informatie en locatie toe. De momenten vinden plaats van 10 uur ‘s ochtends tot na de lunch. 

Vrijdag 31 mei 2019  –    Stiltewandeling

Vrijdag 6 sept 2019   –    Trainingsessie Stiltaan bij je hart

Vrijdag 4 okt 2019     –    Stiltewandeling                

Vrijdag 17 jan 2020   –    Trainingssessie Stilstaan bij je hart

Vrijdag 6 mrt 2020    –    Stiltewandeling                   

Vrijdag 29 mei 2020  –   Trainingssessie Stilstaan bij je hart 

Inschrijven QS Retraites met kortingsbon. 
Je krijgt met inschrijving een kortingsbon voor een QS Retraite. Je kunt deze kortingsbon niet verzilveren tegen geld. Tot 18 maanden na inschrijving kun je gebruik maken van de bon voor een retraite naar keuze die op dat moment aangeboden wordt. Dit mag ook een retraite op een later tijdstip zijn, mits je je maar inschrijft binnen de 18 maanden na de start van deze online training. 

Voorwaarden, annulering en privacy
Je kunt hier het voorwaardendocument downloaden, hierin staat ook het privacystatement opgenomen.