Aanmeldformulier Teken-7-daagse

  • Welkom bij deze Teken-7-daagse. Zeven dagen lang neemt kunstenaar André Bikker van De Schilderschool je mee in de basisbeginselen van creatief tekenen. Je tekent deze zeven dagen met een boom in je tuin of bij jou in de buurt. Deze tekenlessen kun je vervolgens toepassen op alles in je omgeving!

    Het is leuk om de Teken-7-daagse te volgen in combinatie met het feuilleton Een traan is als een bos, maar ook los daarvan is het een waardevolle investering van je tijd. Samen tekenen we ons erdoorheen!

    Teken jezelf tot rust. Voor ons als ondernemers is deze tijd een avontuur. Andre en Mirjam vragen daarom een vrijwillige donatie als je meeleest met dit feuilleton. De richtlijn: voor een cursus als deze betaal je normaliter zo'n 27,50 euro, en dit zijn ook onze kosten. Je mag minder of meer storten, zodat jij ook anderen kunt ondersteunen in deze tijd.
  • Vanaf het moment dat jij je hebt ingeschreven, krijg je dagelijks een les van de Teken-7-daagse in je inbox aangeleverd. Geef dit initiatief ook graag aan anderen door! Pelgrimsgroet op deze bijzondere reis, Mirjam van der Vegt & André Bikker