Aanmeldformulier Feuilleton in tijden van Corona

  • Welkom bij dit feuilleton, geschreven in tijden van corona. Elke dag een klein gesprek van een mens en een boom – op zoek naar de wortels van het leven. Lees jij ook mee? Adopteer een boom in je omgeving en reis mee naar een vergeten verhaal met illustraties uit heel het land. Elke zevende dag ontvang je bovendien een liedje bij deze bomenverhalen, gezongen door zangeres Anne Don.
    We gaan samen op avontuur richting het onbekende! Voor ons als ondernemers is deze tijd eveneens een avontuur. Ik wil je daarom vragen om een vrijwillige donatie als je meeleest met dit feuilleton. De richtlijn: voor een boek in de winkel betaal je normaliter tegen de 20 euro en dit zijn ook onze kosten. Je mag ook meer of minder storten. Geef wat je kunt missen; we zullen de opbrengsten gebruiken om onthaasting langs allerlei wegen te delen.
  • Vanaf het moment dat jij je hebt ingeschreven, krijg je dagelijks een hoofdstuk van het feuilleton in je opgegeven inbox thuisgestuurd. Geef dit initiatief ook graag aan anderen door! Pelgrimsgroet op deze bijzondere reis, Mirjam van der Vegt